Terug naar overzicht

Alles wat u moet weten over het kopen en verkopen van een bedrijf

Bedrijfsovername

Onlangs vierden we de twintigste verjaardag van Dealmakers. Een mijlpaal en hét moment bij uitstek om terug te blikken op de expertise die we doorheen de jaren hebben opgebouwd. Dit omvat enerzijds de kennis van onze ervaren experten, maar ook de knowhow die we aan de samenwerking met onze klanten te danken hebben. Deze kennis en knowhow delen we graag met u in de vorm van een e-book.

Met dit e-book willen we u als ondernemer of aandeelhouder de handvatten aanreiken om de juiste beslissingen te nemen, zodat u van de verkoop van uw bedrijf op alle vlakken een duurzaam succes kan maken.

Download het e-book

Wat u zeker moet weten als (ver)koper

Prijs + koper = deal? Zo eenvoudig is de rekensom niet als u uw onderneming optimaal wenst te verkopen en tegelijk van een mooie toekomst wilt verzekeren.

Daarom beschrijven we in dit overzichtelijk e-book het verkoopproces aan de hand van enkele relevante vragen en bezorgdheden waarmee u geconfronteerd wordt bij de verkoop van uw bedrijf:

  • Uw bedrijf verkopen, hoe begint u eraan?
  • Wat is hét moment om te verkopen?
  • Wat is uw bedrijf waard?
  • Hoe beperkt u uw risico’s als verkoper?
  • Waarom stopt het niet op het ogenblik van verkoop?

Daarbij geven we u een exclusieve blik achter de schermen van 10 succesvolle M&A-cases waarin we kopers, verkopers én experten aan het woord laten.