Dealmakers is een gespecialiseerd adviesbureau dat eigenaars en bedrijfsleiders van KMO’s persoonlijk adviseert en begeleidt bij de verkoop van hun onderneming en dit vanaf de beslissing tot verkoop, tot en met de realisatie van de gewenste transactie. Contacteer ons voor een afspraak.

bedrijf verkopen

Uw bedrijf verkopen is een grote stap waarin veel beslissingen gemaakt moeten worden. Bij Dealmakers kunnen we u met onze vakkennis en ervaring bijstaan bij het maken van deze keuzes. Lees verder.

bedrijf kopen

Bij Dealmakers hebben we steeds een ruim en divers aanbod van verschillende projecten in portefeuille. Een overzicht van onze lopende dossiers vindt u hier.

Wie is dealmakers

Onze specifieke structuur is op maat van onze dienstverlening gemaakt: een gespecialiseerd team dat zijn haar vaardigheden bij onderhandelingen en procesbegeleiding combineert met de inhoudelijke knowhow op gebied van Corporate Finance. Maak kennis met ons team.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.