Matthieu en Philippe

Netwerk

Dealmakers heeft een uitgebreide kennis van het industriële, financiële en zakelijke netwerk in België en Luxemburg. Onze uitstekende relaties met financiële instellingen, leidinggevende industriëlen en andere professionele adviseurs zijn het resultaat van de vele succesvolle realisaties.

Potentiële kopers in elke sector

Dankzij onze uitgebreide research-capaciteiten kunnen wij bovendien potentiële kopers opsporen in elke sector. Ons bestand van Geregistreerde Kopers bevat talloze individuele investeerders op zoek naar een eigen bedrijf.

Dealmakers maakt tevens deel uit van Moore Belgium, een financiële dienstengroep met specialisatie in accountancy, audit en fiscaal-juridisch advies.

Door deze samenwerking zijn 350 Finance Experts binnen handbereik voor elk vraagstuk op gebied van accountancy, revisorale controle, juridische of fiscale aangelegenheden. Dit geeft ons de kracht om voor elk probleem snel de juiste oplossing te vinden en te implementeren.

Tegelijk werken wij ook systematisch samen met de gebruikelijke adviseurs van onze cliënt, ook op vlak van audit, tax & legal. Verder beschikken wij over een uitgebreid netwerk van externe experts op elk deelgebied van M&A en Corporate Finance.