Terug naar overzicht

Overnameverhaal: “Nu kunnen we verder investeren”

Bedrijfsovername
Onze experts
Referenties

Dat kopen en verkopen van een onderneming geen eindpunt zijn, bewijst de overname van Jalo Beheer door Castelmore Group. Dealmakers begeleidde de transactie als adviseur van de verkoper, zaakvoerder Hedwig Van Doninck.

De verkoper: mee aan boord

Meer dan vijftien jaar wijdde Hedwig Van Doninck aan de uitbouw van Jalo Beheer. De onafhankelijke syndicus en rentmeester managet meer dan 400 panden en doet daarvoor een beroep op een eigen softwarepakket waarmee procedures grotendeels geautomatiseerd verlopen. “Omdat ik me meer wilde toeleggen op het klassieke vastgoed, zocht ik een overnemer. De interesse was van bij het begin groot.” Zaak was de juiste partner op alle vlakken te vinden. Zaakvoerder Hedwig Van Doninck engageerde zich om nog enige tijd aan boord te blijven,waardoor de goede werking van Jalo Beheer verzekerd blijft. Alle bestaande vestigingen blijven actief.

De koper: blijven investeren

Het Antwerpse onafhankelijke investeringsbedrijf Castelmore Group kreeg 100% van de aandelen in handen. “Jalo Beheer is een stabiele marktleider met een mooi groeipotentieel”, klinkt het. Die visie garandeert de continuïteit van Jalo op lange termijn en geeft zicht op verdere investeringen in kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. “Met respect voor de huidige, vertrouwde manier van werken die zoveel klanten aan deze syndicus verbindt, zullen we het potentieel op een gezonde manier realiseren.”

Jalo Beheer:

Syndicusplatform met meer dan 400 panden onder management
Enige Belgische syndicus en rentmeester met ISO 9001:2015 certificaat
Kantoren in Schoten, Oevel, Mechelen en Hasselt
17 medewerkers