MEET & GREET: WIM OST, PARTNER DEBT & EQUITY FUNDING


Wim Ost, Partner Debt & Equity Funding

“Ik wil naast de ondernemer staan om samen de bedrijfsdoelstellingen te bereiken.” 

“Het financieringslandschap is volop in beweging. De kredietpolitiek van banken wordt beïnvloed door strenge kapitaalregels. Tegelijkertijd zijn er steeds meer spelers die alternatieve financieringsmogelijkheden aanbieden. Meer dan ooit is de ideale financieringsmix maatwerk geworden en een bepalende factor in de groei van de onderneming. Ondernemingen moeten dan ook voldoende gegidst worden in hun zoektocht naar de juiste financieringsoplossingen. Daar willen wij een absolute meerwaarde bieden.”

“Sinds augustus 2020 leg ik mij als Partner Debt & Equity Funding voor Dealmakers en Moore toe op het ophalen van groeikapitaal en het structureren van financieringen gekoppeld aan bedrijfsovernames of andere investeringsprojecten. Het is een spreekwoordelijke tak van sport die ik al mijn hele loopbaan beoefen. Twaalf jaar lang verdiepte ik mij in het bedrijfsbankieren. In het begin als adviseur voor middelgrote ondernemingen met een sterke focus op kredietverlening, nadien als specialist in Structured Finance voor de financiering van grootschalige investeringsdossiers.” 

“Als bankier werkte ik uiteraard vanuit een bancair kader – lees: je ondersteunt de ondernemer met de financieringsoplossingen die je tot je beschikking hebt. Mijn huidige rol verruimt deze blik en is gericht op het verlenen van onafhankelijk financieel advies. Het motiveert me dat ik vanuit deze rol echt naast de ondernemer kan staan. Samen vanuit een professioneel partnership de bedrijfsdoelstellingen bereiken, dat geeft mij enorm veel energie.”

WIM IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • 12 jaar ervaring in Wholesale Banking bij een Belgische grootbank
  • 4 jaar ervaring binnen Structured Finance
  • Master in Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie Business Economics (KU Leuven)

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.