“KENNIS EN MENSENKENNIS”


Eddy De Timmerman

Elk project beoordeel ik op zijn intrinsieke waarde, op zijn rationaliteit en haalbaarheid. Feiten zijn feiten maar vooral het verhaal achter de cijfers is cruciaal om je bedrijf op een geloofwaardige manier te positioneren in de overnamemarkt. Om dat delicate proces in goede banen te leiden hanteren we bij Dealmakers onze gestructureerde en bewezen aanpak.”

“Met vele jaren op de teller zowel in operationeel-financieel management als  strategisch advies heb ik het voordeel van mijn trackrecord en ervaring bij het doorgronden van soms complexe overnamedossiers. Heel wat verkopers zijn generatiegenoten, waardoor relatief snel het noodzakelijke vertrouwen kan groeien dat cruciaal is om tot de kern van de zaken door te dringen. 


Die combinatie van IQ en EQ, de emotionele en psychologische aspecten, ligt me wel. Ik heb vele jaren als CFO gewerkt bij multinationals, onder meer bij DHL - waar ik verantwoordelijk was voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) - en recent nog als interim CFO en strategisch adviseur van de raad van bestuur bij Swissport. Alhoewel mijn rol bij Dealmakers een andere tak van sport is, zijn de spelregels voor een gezonde business fundamenteel dezelfde: succesvol zakendoen is in essentie een kwestie van kennis én mensenkennis. In elke situatie is het instrumentaal om de gevoeligheden en ambities van elke betrokken partij te doorgronden en die mee te nemen in je aanpak.”

“Ik leg mij toe op ondernemers in de regio Antwerpen - Kempen en VlaamsBrabant, werk met geduld en volharding om dat boeiende ondernemers netwerk uit te breiden en te verstevigen. Een grondige kennis van zaken en een groot inlevingsvermogen zijn de fundamenten onder een waardevol netwerk. Ik heb het grootste respect voor ondernemers die vol overgave hun bedrijf als levenswerk uitbouwen. Hun jarenlange passie en inzet bij een verkoop laten renderen, is voor mij dan ook een erezaak.”